Visie
Betononderhoud is complex, maar aan de andere kant moet het niet moeilijker gemaakt worden dan het is. Uiteindelijk gaat het om veiligheid, esthetica, duurzaamheid en economische efficiëntie. Wij analyseren de onderhoudsbehoefte van een object en komen dan met een onderhoudsvoorstel dat enerzijds veiligheid borgt en anderzijds duurzaamheid garandeert. Vervolgens kan er met het uiterlijk van het object tegemoet worden gekomen aan de wensen van de klant. Als dan ook de prijs goed blijkt te zijn, staat niets een samenwerking meer in de weg.

Wij begrijpen dat de meeste beheerders geen deskundigen willen zijn op één klein aspect, wat betononderhoud ten slotte is, van het gehele beheertraject. Toch dient ‘de klant’ zeker te zijn dat er waar voor zijn geld wordt geleverd. Het eindresultaat moet voldoen aan de gestelde eisen en iedere kritische toets doorstaan.

Door onze hoge kwaliteit, het hoge niveau aan kennis in de organisatie en onze extreem lage schadestatistiek, is het mogelijk om onze projecten op te leveren met een garantietermijn van minimaal 10 jaar en voor herstelde betonschadevloeren geldt zelfs een garantieduur van 20 jaar.
Onze kennis
Enkele diensten;
  Betonreparatie
Als belangrijkste aanbieder van Betonreparatie bieden wij u kwaliteit zonder de kosten uit het oog te verliezen...

  Kathodische bescherming
Als belangrijkste aanbieder van gecertificeerd betonherstel, d.m.v. kathodische bescherming garanderen wij...

Vragen of opmerkingen over deze website? mail naar: info@eco-remain.nl
© Copyright 2002 / 2021 ECO REMAIN Kathodische Bescherming B.V. | Privacy Policy