NeHoBovloer reparatie


NeHoBovloer reparatie


Het bedrijf voor reparatie en herstel aan uw NeHoBovloer vloerHeeft u een NeHoBovloer met schade? Bent u opzoek naar een specialist in vloerherstel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ECO REMAIN heeft jarenlang ervaring met vloerherstel van verschillende vloertypen waar onder de NeHoBovloer.


NeHoBovloer

Een NeHoBovloer zijn samengesteld uit holle keramische bouwstenen met wapeningsstaal verwerkt in de voegen. Het wapeningsstaal draagt bij aan de draagkracht van de vloer. NeHoBovloeren zijn in de periode 1956 - 1984 geproduceerd.


NeHoBovloerschade

Corrosie (roesten) van het wapeningsstaal heeft als gevolg dat het wapeningsstaal gaat uitzetten. Op de duur kunnen door roestvorming stukken mortel en bouwsteen afbreken, waardoor de sterkte en daarmee de veiligheid van de vloer afneemt. De vloer zal de beoogde levensduur niet halen en is niet meer veilig, corrosie van het wapeningsstaal kan op deze manier leiden tot het bezwijken van de NeHoBovloer.


Vloerherstel NeHoBovloer mdv ondersteuning

Bij schades kunnen stalen draagconstructies worden geplaatst om de draagkracht van de vloer te herstellen. Er wordt een rasterwerk van stalen profielen geplaatst die steunt op de fundering. Met het rasterwerk van stalen profielen is de draagkracht van uw vloer sterker dan ooit tevoren en u zeker bent van een veilige begane grondvloer.


Op basis van een inspectie uitgevoerd door onze specialisten wordt voor u een gedetailleerd rapport opgesteld met de resultaten van het onderzoek en het reparatieadvies per individueel vloerelement. Elke vloer is anders en elk element is uniek, ons hersteladvies is gericht op de beste en meest economische oplossing specifiek afgestemd op uw vloer.


Meer informatie over een vloerinspectie van uw NeHoBovloer vindt u hier.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor inspectie van uw Mantavloer? Bel vrijblijvend ECO REMAIN op 010-2204466 of stuur een bericht via ons contactformulier.

De prijslijst van vloerinspecties vindt u hier

Geen NeHoBovloer maar een Kwaaitaalvloer?
Geen NeHoBovloer maar een Mantavloer? - Vraag vrijblijvend naar informatie!
Vragen of opmerkingen over deze website? mail naar: info@eco-remain.nl
© Copyright 2002 / 2021 ECO REMAIN Kathodische Bescherming B.V. | Privacy Policy