Vloerinspectie Kwaaitaalvloer


Inspectie kwaaitaal vloer onderzoek


Het bedrijf voor onderzoek en inspectie aan uw kwaaitaal vloerHeeft u een Kwaaitaalvloer? Weet u dat een groot deel van de Kwaaitaalvloeren te maken krijgen met betonschade? Weet u wat de huidige status van uw vloer is? En of onderhoud noodzakelijk is?
Een goed onderzoek geeft antwoord op deze vragen en u inzicht in de schade, status onderhoudsbehoefte en opties voor eventueel herstel.

ECO REMAIN heeft jarenlang ervaring met onderzoek van verschillende vloersystemen waaronder de kwaaitaalvloer. Onze specialisten kennen de veel voorkomende problemen, zijn bekend met de valkuilen en diverse herstelmethoden. Tussen de verschillende elementen waaruit uw vloer is opgebouwd kunnen onderling grote verschillen voor komen. Voor een goed advies is dus een uitgebreid onderzoek noodzakelijk.
Onze inspectierapportages voldoen aan de hoogste eisen. De uitgebreide en complete rapportage wordt opgesteld op basis van een gedegen inspectie met aanvullend onderzoek en metingen naar mogelijke aantastingmechanismen. Dit resulteert in een goed inzicht in de huidige situatie en een goed onderbouwd advies met betrekking tot eventueel uit te voeren onderhoud. Elk afzonderlijk vloerelement wordt beoordeeld op de meest gepaste reparatiemethode. U krijgt een rapportage waar u iets aan heeft. Voor het opstellen van een onderhoudsplan, voor het aanvragen van een herstelofferte, of als bewijsstuk dat uw kwaaitaalvloer onderhoudsvrij is.

Meer informatie over de verschillende herstelopties van uw kwaaitaalvloer vindt u hier

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor inspectie van uw kwaaitaalvloer? Bel vrijblijvend ECO REMAIN op 010-2204466 of stuur een bericht via ons contactformulier.

De prijslijst van vloerinspecties vindt u hier

Geen Kwaaitaalvloer maar een Mantavloer?
Geen Kwaaitaalvoer maar een NeHoBovloer? - Vraag vrijblijvend naar informatie!
Vragen of opmerkingen over deze website? mail naar: info@eco-remain.nl
© Copyright 2002 / 2021 ECO REMAIN Kathodische Bescherming B.V. | Privacy Policy