Betonreparatie

Betonreparatie als oplossing voor uw problemen

Betonrot, vorst, dooizouten, corrosie van dicht aan het oppervlak liggend betonstaal. Met gebruikmaking van de allernieuwste Betonreparatie mortels en epoxy harsen repareert ECO REMAIN zowel horizontale als verticale oppervlakken van alle betonconstructies te repareren in alle diktes. Laboratorium- en praktijkervaringen hebben de doeltreffendheid van de verschillende systemen voor Betonreparatie bewezen. Enkele voordelen van deze Betonreparatie-systemen: de mortels op cementbasis zijn onschadelijk voor milieu en verwerker. De harsen zijn oa. reukarm, zeer slijtvast en bezitten een bijzonder goede hechting op alle beton ondergronden.

U bent dus wanneer het gaat om Betonreparatie bij ECO REMAIN aan het juiste adres!

Betonrot
De problemen met Betonrot zijn begonnen in de jaren '70. De bouwwereld was voortdurend op zoek naar snellere productie- en bouwmethoden en daarbij werd calciumchloride bij de fabricage gebruikt om het beton sneller te laten uitharden... Lees meer.

Betonherstel
In onze architectuur is beton als zichtbaar constructieonderdeel onmisbaar geworden. Naast het feit dat beschadigt beton onze gebouwen ontsiert kan de veiligheid van toevallige voorbijgangers of gebruikers bedreigd worden... Lees meer.
Betonschade
Beton schade kan onder andere ontstaan door roestende wapening, chemische-, fysische en mechanische aantasting van het beton en door vorst. Deze schadeprocessen treden pas op als stoffen zoals water, kooldioxide, zuurstof en zouten, het beton binnendringen... Lees meer.
Uw voordelen
Eén aanspreekpunt voor advies, herstel en monitoring
Betonproblemen worden controleerbaar
ECO REMAIN presentaties

Betonrot presentatie

Vrijblijvend meer informatie over Betonreparatie!
Het aanvragen van informatie omtrent Betonreparatie is geheel vrijblijvend. U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.