VloerinspectieVloerinspecties worden uitgevoerd conform CUR Aanbeveling 79 klasse 2. Dit betekent dat door twee zeer ervaren inspecteurs de onderhoudsbehoefte van de vloer in kaart wordt gebracht.

Van de opbouw van de vloer wordt een plattegrond opgesteld, waarna per element en per rib de visueel zichtbare onvolkomenheden worden geregistreerd. Aanvullend worden zaken opgenomen die voor de uitvoering van de verschillende herstelmethodieken relevant zijn, zoals werkruimte, toegankelijkheid van de ruimte(s), bodemgesteldheid, de aanwezigheid van water, oplegruimte, de aanwezigheid van leidingen en doorvoeren, wapeningsreductie, betonschade in strekkende meters etc. Van alle bevindingen wordt een duidelijk en uitgebreid inspectierapport opgesteld.Belangrijkste voordelen
  • Het inspectierapport is nauwkeurig en objectief
  • Het inspectierapport kan door verschillende aannemers worden gebruikt voor het afgeven van een prijsofferte voor herstel
  • Voor monitoring vormt het inspectierapport een goed uitgangspunt
  • indien de vloer schadevrij is, heeft u een bewijsstuk bij verkoop van de woning.
Terug naar de Onderzoek en inspectie-index

Uw voordelen
KOMO-procesgecertificeerd vloerherstel geeft zekerheid. Door een minimum aan handelingen onder de vloer is de overlast beperkt.
Zink stopt het roesten van de wapening.
Staalconstructies maken de vloer sterker dan ooit.
Betaalbaar met 20 jaar (verzekerde) garantie.
Vrijblijvend meer informatie over Betononderzoek!
Het aanvragen van informatie omtrent Betononderzoek is geheel vrijblijvend. U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Vragen of opmerkingen over deze website? mail naar: info@eco-remain.nl
© Copyright 2002 / 2019 ECO REMAIN Kathodische Bescherming B.V. | Privacy Policy