Betonherstel

In onze architectuur is beton als zichtbaar constructieonderdeel onmisbaar geworden. Naast het feit dat beschadigt beton onze gebouwen ontsiert kan de veiligheid van toevallige voorbijgangers of gebruikers bedreigd worden.

Het aanhelen van beton is de meest voorkomende vorm van Beton herstel. Daarbij brengt men op plaatsen waar beton door schade is verdwenen nieuw materiaal aan. Daarvoor bestaan diverse typen reparatiemateriaal, met elk hun specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Beton herstel is mogelijk bij alle soorten beton.

Bij Beton herstel vraagt de afwerking van het herstelde oppervlak in sommige situaties veel aandacht. Wanneer hogere eisen aan een betonconstructie worden gesteld, bijvoorbeeld door ander gebruik of hogere veiligheidseisen, kan het nodig zijn de constructie verder te versterken. Dat kan door het aanbrengen van een extra laag gewapend beton of een uitwendig gelijmde wapening bij het Beton herstel. In bepaalde gevallen kan verdere schade worden voorkomen door naast het Beton herstel de wapening te beschermen door middel van kathodische bescherming.

Terug naar Betonreparatie
Uw voordelen
Eén aanspreekpunt voor advies, herstel en monitoring
Betonproblemen worden controleerbaar
Garantieverzekering op uw betonherstel
KOMO-procesgecertificeerd vloerherstel geeft zekerheid
Betaalbaar met 20 jaar (verzekerde) garantie
Vrijblijvend meer informatie over Betonherstel!
Het aanvragen van informatie omtrent Betonherstel is geheel vrijblijvend. U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Vragen of opmerkingen over deze website? mail naar: info@eco-remain.nl
© Copyright 2002 / 2021 ECO REMAIN Kathodische Bescherming B.V. | Privacy Policy